Nieuws

Nieuwsoverzicht

 • Bij Heel Goes Fit beweeg je met plezier op je eigen manier

  Heel Goes Fit is een initiatief van The Active Lifestyle Club. De gezichten hierachter zijn Arianne, Tim en Annemiek. De drie Goesenaren leerde elkaar kennen op een landelijk event. Alle drie bleken ze dezelfde missie te hebben, namelijk heel Goes fit maken. Ze besloten dan ook meteen om de krachten te bundelen en Heel Goes Fit te starten.

 • Ken jij De Zeeuwse Leefstijlroute al?

  De Zeeuwse Leefstijlroute is een samenwerkingsverband tussen Stichting Zeeland in Beweging, SportZeeland, PeriScaldis, De Nationale Diabetes challenge, SMWO en gemeente Goes en richt zich op iedereen die het fijn vindt om gezamenlijk een mooie wandeling te maken en daarbij werkt aan zijn of haar gezondheid.

 • Een kijkje in de wereld van het wedstrijdzwemmen

  Wedstrijdzwemmen is voor vele een onbekende wereld. Daarom nemen we een kijkje achter de schermen bij Zwemvereniging De Ganze. Bij deze vereniging traint jong en oud voor wedstrijdzwemmen. Zij doen dit meerdere keren per week in het Omnium en hoe dat er precies aan toe gaat lees je in dit artikel.

 • Frans Jacobs: ‘Bodybuilden is voor jong én oud’

  Wie denkt dat bodybuilding alleen voor jongeren is, heeft het goed mis. De 63-jarige Goesenaar Frans Jacobs is een bodybuilder in hart en nieren. Op 62-jarige leeftijd won hij nog de tweede prijs bij de bodybuildwedstrijd 'De Iron Man & Iron Maiden'. Als je het hebt over buitengewone prestaties, dan is dit er zeker één. Frans vertelt ons over zijn leven als bodybuilder en zijn reis hiernaartoe.

 • De groei van onze vereniging is te danken aan alle vrijwilligers!

  Dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn voor sportclubs bewijst ook Sabrina Walraven-Peeters. Sabrina is penningmeester bij tennis- en padelvereniging De Goese Maan en als penningmeester heeft ze een cruciale taak. Ze zorgt er namelijk voor dat de administratie op orde blijft, de financiële stukken op tijd opgesteld worden en alles tot in de puntjes geregeld is.

 • Sessie sporters met gedragsproblematiek

  Na de succesvolle inspiratiesessie “sporters met gedragsproblematiek’ komt er een vervolgcursus. Deze cursus bestaat uit twee sessies en is bedoeld voor trainers en coaches.

 • Doe jij mee met de toffe volleybal jeugdclinic?

  Op vrijdag 30 december organiseert volleybal vereniging Mytilus onder leiding van volleybalster Meike van Wezel een toffe jeugdclinic voor kinderen tussen de 9-12 jaar oud. Ben je net iets ouder of jonger? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

 • Zonder vrijwilligers geen vereniging

  Jan van Neer en Hans Kole zijn al jaren trouwe vrijwilliger bij Jeu de boules club Le Bastion. Ze zetten zich voor heel wat uurtjes per week in en doen er alles aan om de club draaiende te houden, maar dit is niet altijd even makkelijk. Zo is het aantal leden de afgelopen jaren gedaald en worden steeds minder jongeren lid. Door zich als vrijwilliger in te blijven zetten, hopen ze hier verandering in te brengen, maar dat is niet alles. Beiden halen namelijk ontzettend veel voldoening uit het vrijwilligerswerk.

 • Goes krijgt nieuwe skatebaan met pumptrack

  Gisteravond gaf de gemeenteraad van Goes groen licht voor de aanleg van een nieuwe skatebaan met pumptrack. Deze openbare sportvoorziening komt op de locatie van Multicourt Sportpark Het Schenge. De raad heeft hiervoor een krediet beschikbaar gesteld van € 932.000. De komende maanden gaat de gemeente de plannen verder uitwerken.