Nieuws

Nieuwsoverzicht

 • De groei van onze vereniging is te danken aan alle vrijwilligers!

  Dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn voor sportclubs bewijst ook Sabrina Walraven-Peeters. Sabrina is penningmeester bij tennis- en padelvereniging De Goese Maan en als penningmeester heeft ze een cruciale taak. Ze zorgt er namelijk voor dat de administratie op orde blijft, de financiële stukken op tijd opgesteld worden en alles tot in de puntjes geregeld is.

 • Sessie sporters met gedragsproblematiek

  Na de succesvolle inspiratiesessie “sporters met gedragsproblematiek’ komt er een vervolgcursus. Deze cursus bestaat uit twee sessies en is bedoeld voor trainers en coaches.

 • Doe jij mee met de toffe volleybal jeugdclinic?

  Op vrijdag 30 december organiseert volleybal vereniging Mytilus onder leiding van volleybalster Meike van Wezel een toffe jeugdclinic voor kinderen tussen de 9-12 jaar oud. Ben je net iets ouder of jonger? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

 • Zonder vrijwilligers geen vereniging

  Jan van Neer en Hans Kole zijn al jaren trouwe vrijwilliger bij Jeu de boules club Le Bastion. Ze zetten zich voor heel wat uurtjes per week in en doen er alles aan om de club draaiende te houden, maar dit is niet altijd even makkelijk. Zo is het aantal leden de afgelopen jaren gedaald en worden steeds minder jongeren lid. Door zich als vrijwilliger in te blijven zetten, hopen ze hier verandering in te brengen, maar dat is niet alles. Beiden halen namelijk ontzettend veel voldoening uit het vrijwilligerswerk.

 • Goes krijgt nieuwe skatebaan met pumptrack

  Gisteravond gaf de gemeenteraad van Goes groen licht voor de aanleg van een nieuwe skatebaan met pumptrack. Deze openbare sportvoorziening komt op de locatie van Multicourt Sportpark Het Schenge. De raad heeft hiervoor een krediet beschikbaar gesteld van € 932.000. De komende maanden gaat de gemeente de plannen verder uitwerken.

 • Skaten is ook voor meiden!

  Ze zijn er niet altijd, maar op de skatebaan in Goes-Zuid tref je ook sportieve meiden. Zoals Olivia van Kampen (18) en Anne van Dijk (16). Olivia zit in VWO-6 van het Ostrea en Anne leert voor onderwijsassistent aan het Scalda. Beiden skateboarden. ‘We kennen elkaar van hier.’

 • Sparen voor het echte werk!

  Jeremy, Eli en Djayden zitten nog op de basisschool en kijken graag de stunts af van de grotere jongens en meiden op het skatepark in Goes-Zuid.

 • Gratis inspiratiesessie sporters met gedragsproblematiek

  Soms krijg je in je groep te maken met kinderen met gedragsproblemen. Deze kinderen vragen wat meer aandacht en het is voor jou als trainer of coach dan vaak lastig om de rest van je team niet uit het oog te verkiezen.

 • Van skatepark naar CIOS

  Liam Hazel rijdt sinds twee jaar BMX en is vaak te vinden op skateparken. Overal in het land, maar het meest op het skatepark in Goes-Zuid. Hij kent zijn stuntfiets tot in alle technische details en weet precies waar je voor de beste onderdelen moet zijn. Ook bezoekt hij regelmatig street events, in binnen- en buitenland. Zo is hij deze zomer nog naar een event in Mönchen Gladbach in Duitsland geweest, met een groep vrienden vanuit Goes.

 • Heerlijk om in beweging te blijven

  Een dagje ouder? Dat is zeker geen reden om stil te blijven zitten. In het Omnium zijn na de zomer verschillende vormen van seniorensport gestart, voor iedereen. Of je nu altijd al gesport hebt, of nog een beginner bent. Topfit bent of beperkt bent door gezondheidsproblemen. Er zit vast iets tussen wat je aanspreekt. Riet Rombaut (75) raadt het iedereen aan!