De Zeeuwse Leefstijlroute start weer in de gemeente Goes!

Na het succesvolle programma van de Zeeuwse Leefstijlroute in 2021 gaan we ook in 2022 weer van start! De Zeeuwse Leefstijlroute is een unieke combinatie van werken aan een gezonde leefstijl en gezelligheid. Het programma richt zich op iedereen die het fijn vindt om gezamenlijk een mooie wandeling te maken en daarbij (in)direct werkt aan zijn/haar gezondheid.

In 20 wandelweken verbetert u uw conditie, gaat wandelen meer vanzelf, kunt u misschien uw medicijngebruik verminderen en doet u gezellige contacten op. Met dit leefstijlprogramma verbetert u uw gezondheid.

Tijdens de wekelijkse wandelingen is er begeleiding aanwezig, soms aangevuld met een fysiotherapeut, diëtist of leefstijlcoach. Maar ook de buurtsportcoach en enkele wandelbegeleiders helpen mee. U kunt terecht met al uw vragen!

Het wandelprogramma start met een testmoment op dinsdag 29 maart. Op dinsdag 5 april maken we kennis met alle deelnemers en de wandelbegeleiders en op dinsdag 12 april gaan we van start met de 1e wandeling. We wandelen vanaf Allévo, zijde Willem Barentszstraat, verzamelen om 18.45 uur.

We bieden verschillende afstanden aan, passend op verschillende niveaus.

Voor informatie en aanmelding: www.zeelandinbeweging.nl of u neemt contact op met:
Bram Gabriels, Zeeland in Beweging, bram@zeelandinbeweging.nl of
Judith Menheere, SMWO, 06-52824303, j.menheere@smwo.nl