Skatebanen, speelplekken en pannakooien gaan weer open

Vanaf 4 juni mogen de skatebanen, speelplekken en pannakooien in de gemeente Goes weer gebruikt worden. De jeugd heeft plek nodig om te kunnen spelen en bewegen en in deze tijd van steeds meer verruiming maakt de gemeente dit mogelijk.

Vraag

Kinderen willen weer gaan skaten, steppen en voetballen. En social distancing is steeds meer vanzelfsprekend. Met een beroep op het gebruiken van het gezond verstand en het houden aan de regels, wil de gemeente graag gehoor geven aan deze vraag.

Al eerder kregen kinderen en jongeren meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel. En werd georganiseerd buiten sporten in groepen in alle leeftijden toegestaan. Kijk hier voor meer informatie over sporten en het coronavirus.

1,5 meter afstand

Voor alle sportactiviteiten geldt dat er vanaf 18 jaar nog steeds 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Denk hier ook aan als u iemand wegbrengt naar, of ophaalt van een buitenactiviteit. Een praatje maken kan, mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Via deze link kunt u alle informatie vinden over het coronavirus.

skaten