Milon Cirkel; het unieke trainingsprogramma van Fitland Premium

Fitland Premium

Demy Kole is clubmanager van Fitland Premium. Na zijn stage is hij gelijk gaan werken bij Fitland en na het afronden van zijn opleiding sportkunde begonnen als clubmanager. Sinds 2019 is Fitland Premium, een kleinschalige sportclub, gevestigd in Goes zuid geopend. De sportruimte in de club is open en overzichtelijk. “Op deze manier hebben we beter toezicht, constante begeleiding, is de drempel laag om vragen te stellen en makkelijker persoonlijk contact tussen de klant en trainer/begeleider”, vertelt Demy. De ruimte is verdeeld in een cardio zone, fitness, Milon Cirkel en Five zone. Fysiotherapiepraktijk en leefstijl coaching van Fytaal Zeeland en De Putter personal training zijn hier ook gevestigd.

Milon Cirkel

Milon Cirkel is een circuit met computergestuurde fitnessapparatuur. Het trainingsprogramma wordt volledig afgestemd op persoon, lichaamslengte en doelstellingen. Op deze manier is veilig trainen gegarandeerd. Omdat het computergestuurd is onthouden de apparaten alles en worden de instellingen afgelezen van het persoonlijke pasje. Steeds nadenken over instellingen en trainingsweerstand is dus niet nodig. Door de zwaardere tweede beweging worden de spieren optimaal getraind. De Milon Cirkel duurt totaal 40 minuten en bestaat uit in totaal 12 apparaten, waarvan 8 verschillende. Zowel kracht als conditie komt hiermee aan bod.

Plan van aanpak


Bij Fitland Premium wordt voorafgaand aan het programma gestart met de welkomstkaart die bestaat uit een vragenlijst. Demy legt uit: “Aan de hand hiervan worden de persoonlijke doelstellingen bepaald in combinatie met een voedingsadvies. Ook zullen we afstemming zoeken bij lichamelijke klachten en/of blessures. In het gehele traject zijn diverse weeg, meet- en controlemomenten zodat de structuur en variatie met de gerichte training kan behouden om zo de doelstellingen te bereiken”. In totaal bestaat het programma uit 5 fases, 1 fase is 20 trainingen:
1e fase start; duurt totaal 90 dagen
2e fase voelen; fitter en sterken worden
3e fase zien; zichtbare resultaten op weegschaal en lichaam
4e fase resultaat; evaluatie waarin wordt gekeken of gestelde doelen uit startfase zijn behaald
5e fase behouden; resultaat na 18 maanden om daarna de training en leefstijl eigen maken

Fitland Premium Goes
Beukenstraat 4
Tel: 0113-760037
goes@fitlandpremium.nl
Sportschool Premium Goes - Fitland Real Fitness. Real Results.

Fitland Premium

Fitland 1 Fitland 2 Fitland 3 Fitland 4 Fitland Milon Cirkel