Even voorstellen ......

Rosemarie de Lange-Roovers is erg gedreven met sport. Ze komt uit een topsportfamilie, sport en een gezonde levensstijl is haar met de paplepel ingegoten. Al op vroege leeftijd zat ze op vechtsport en dansen, waar ze ook aan wedstrijden deel heeft genomen. In 1996 is ze naar het CIOS gegaan en in 2000 haar diploma behaald. Daarna is ze gelijk als gediplomeerd fitnesstrainer en groepsles instructrice aan het werk gegaan op diverse fitnesscentra in Brabant en Zeeland. Als groepsles instructrice heeft Rosemarie veel diverse groepslessen gegeven zoals steps, Tai-Bo, spinning, circuittraining, conditietraining, High-Low aerobics, bbb en BodyCombat. In de fitness heeft ze veel ervaring opgedaan als fitnesstrainer en Personal Trainer en met verschillende doelgroepen gewerkt. Na 23 jaar ervaring in de fitnessbranche is ze voor zichzelf gestart met een eigen fitnessboutique aan huis. Personal Training en Coaching alleen voor vrouwen. 

FitbyRose geeft Personal Training en Coaching voor vrouwen in de fitnessboutique, op locatie en/of online. Het staat voor 1 op 1 training/coaching voor vrouwen, kwaliteit, maatwerk, commitment, afwisselende en gevarieerde trainingen. Een keer per maand een persoonlijk trainingsschema en een bijbehorende challenge en evaluatiegesprek. Gebruik van een professionele app van Virtuagym waarmee de dames ook thuis extra beweegmomenten kunnen loggen en gebruik kunnen maken van honderden workouts, stretch of mediatie oefeningen. Verder wordt er een persoonlijk schema gemaakt en in deze app gezet, zodat de dames thuis dit schema kunnen doen. Wekelijkse voedingsschema’s die worden gemaild naar de dames. Dit schema wordt gebaseerd op leeftijd, lengte, gewicht, doel, beroep en sportactiviteiten. Helemaal op maat met coaching van FitbyRose om zo nog gerichter naar de doel(en) toe te werken. 

Een vrouw kan bijvoorbeeld ook aangeven als ze op haar favoriete locatie wil trainen (bijvoorbeeld bij haar thuis of op het strand/bos...) of online. Er is ook de mogelijkheid om een pakket af te nemen alleen gericht op voeding en coaching of alleen coaching. Momenteel begeleidt Rosemarie een jongedame die in Brabant woont en met bikini fitness wedstrijd wilt meedoen. Op afstand (online via Zoom) geeft ze haar coaching. Kortom, genoeg mogelijk voor de vrouwen die 1 op 1 willen werken aan een fittere versie van hunzelf. Ook geeft ze trainingen/workshops op locatie aan groepen (op aanvraag). Momenteel geeft Rosemarie op woensdagavond online les voor vrouwen die zwanger zijn of minimaal 6 weken geleden zijn bevallen om veilig en verantwoord te sporten. 

In de ruime ervaring in de fitnessbranche kreeg Rosemarie vaak teruggekoppeld dat sommige vrouwen het fijner vinden om 1 op 1 te trainen en door een vrouw begeleidt willen worden. Vrouwen begrijpen elkaar toch beter dan mannen :) Sommige vrouwen schamen zich nog voor hun lichaam. Zelf weet Rosemarie hoe dat voelt omdat ze na haar bevalling, door ziekte en zware medicatie 30 kilo was aangekomen. Door 3 jaar hard te werken en te investeren in haar gezondheid nu fitter is dan ooit. Andere vrouwen hebben nog geen vertrouwen in hun lichaam en vinden het dan prettiger om 1 op 1 te trainen in alle privacy. Ook zijn er vrouwen die liever begeleidt willen worden door een vrouw. Zo is het idee ontstaan voor FitbyRose. “Dit is mijn passie en ik hoop met mijn ervaring, kennis en passie andere vrouwen te trainen/coachen om (weer) fitter te worden en te blijven!”, aldus Rosemarie.

Ga voor meer over FitbyRose naar: www.fitbyrose.nl of fit_by_rose_ (Insta)

Rosemarie aan het werk