nov 04, 2020

Onze nieuwe rubriek de "Beweeg collega"

In deze rubriek komt een sportieve werknemer werkzaam bij een bedrijf uit Goes aan het woord. Hij of zij is niet alleen druk bezig op de werkvloer maar heeft daarnaast een actief leven met sporten & bewegen.

 

Zo ook Frank Wijkhuijs, 55 jaar (1965) getrouwd met Joke en heeft twee sportieve kinderen Niels & Nadia. Frank is werkzaam als monteur bij de Zeeuwse Haarden Specialist uit Goes en installeert sfeerhaarden (houtkachels en gashaarden).  Hij vindt alle sporten leuk, maar doet met grote regelmaat aan hardlopen, mountainbiken, wielrennen en zeezwemmen (zomers). Vanwege zijn zware fysieke baan sport hij alleen op zijn vrije dagen; vrijdag, zaterdag en zondag. Sporten in Corona tijd heeft voor Frank niet zoveel gevolgen omdat hij individueel buitensport beoefend, alleen de groepstrainingen vinden nu even niet plaats.

 

Het is voor Frank leuk en belangrijk om fit te blijven! "Het is heerlijk om naast je werk ook wat anders te hebben in je dagelijkse leven en een positieve kijk op het leven te houden, tevens blijf je sterk en gezond om je dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren ook wanneer je ouder wordt. Er is meer in het leven als werk en veel fijner door het leven gaat wanneer je fit en gezond bent!" , vertelt de sportieve Frank.

 

Frank Wijkhuis is een actieve college bij Zeeuwse Haarden Specialist in Goes