Ken jij De Zeeuwse Leefstijlroute al?

De Zeeuwse Leefstijlroute is een samenwerkingsverband tussen Stichting Zeeland in Beweging, SportZeeland, PeriScaldis, De Nationale Diabetes challenge, SMWO en gemeente Goes en richt zich op iedereen die het fijn vindt om gezamenlijk een mooie wandeling te maken en daarbij werkt aan zijn of haar gezondheid. Binnen dit programma kun je tijdens een testdag je gezondheid laten testen en daarna 20 weken lang elke week samen wandelen. Tijdens de wandeling is voor iedereen passende begeleiding aanwezig.

Deze maand gaat de nieuwe ronde van De Zeeuwse Leefstijlroute van start. We zetten de data en hoe je jezelf kunt aanmelden voor je op een rij.

De Informatiebijeenkomst 

Benieuwd wat De Zeeuwse Leefstijlroute precies inhoudt en of het bij je past? Dat kom je te weten tijdens deze informatieavond. 

Wanneer: dinsdag 25 april
Adres: Zwembadweg 3, 4463 AB Goes
Tijd: 19.00 uur

Laat je gezondheid testen tijdens de testdag

Tijdens de testdag wordt je gezondheid getest en je persoonlijke doel in kaart gebracht. 

Wanneer: woensdag 19 april 
Waar: Allevo
Adres: Hollandiaplein 1, 4461 GT Goes
Tijd: zelf in te plannen

De eerste wandeling

De eerste wandeling is op dinsdag 2 mei. Elke deelnemer wandelt op zijn of haar eigen niveau. Het programma duurt 20 weken en heeft wekelijkse wandelingen.

Wanneer: dinsdag 2 mei
Waar: Omnium Goes
Adres: Zwembadweg 3, 4463 AB Goes
Vertrek: 18.45 verzamelen, 19:00 uur wandelen

Meer weten of aanmelden?

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Aanmelden kan via https://www.zeelandinbeweging.nl/portfolio/locatie-goes/ 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lisa Jobse via lisa@zeelandinbeweging.nl of Judith Menheere via j.menheere@smwo.nl