Wintergames

19 feb
19 feb
Sportpark 't Schenge
n.v.t.
Jeugd van 12 t/m 17 jaar
12.00-17.00 uur

De Goese jeugd hoeft zich niet te vervelen in de voorjaarsvakantie! Op vrijdag 19 februari organiseert Jongerenwerk Goes speciale Winter Games. Deze Winter Games bestaan uit diverse clinics en vinden plaats van 12:00 tot 17:00 uur op Sportpark ’t Schenge. Jongeren kunnen onder andere kiezen voor een clinic basketbal, bootcamp door verschillende organisaties of een voetbalclinic door Skills en Control. Naast de jeugd werken er nog meer partijen samen om de Winter Games tot stand te laten komen. Zo werken de buurtsportcoaches samen met CIOS stagiaires en Citytrainers.

De Winter Games hebben als doel om, met extra sport- en spelactiviteiten, jongeren te motiveren om in beweging te komen. Tijdens de coronacrisis krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag én kan. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven zodat ze positiever de wintermaanden door kunnen komen.

De Winter Games worden ondersteund door de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland. Jongeren tussen de 12 en 17 jaar kunnen zich per clinic aanmelden voor de Winter Games via l.lockefeer@smwo.nl, de activiteiten zijn gratis. Er kunnen maximaal 20 deelnemers per clinic aanmelden, vol=vol. Uiteraard worden de benodigde maatregelen rondom het coronavirus gehanteerd. Voor meer informatie over de activiteiten, volg de Instagrampagina @jongerenwerkgoes of kijk op www.smwo.nl/dienstverlening/jeugd-en-jongeren.