Aangepast sporten

Sporten en bewegen is voor iedereen belangrijk. Met een beperking kan dit soms uitdagingen met zich meebrengen. Wij helpen u op weg om de juist vereniging te vinden.

Goes kent een regionale positie als het gaat om sporten en bewegen voor mensen met een beperking. Met instellingen voor speciaal onderwijs zoals De Sprienke, De Tweern, Auris College, De Kring, OdyZee, Acreon, met de revalidatiecentra De Clavers, Reigerbos en ReVaVisie en als gastheer van de sportopleiding CIOS heeft Goes een voorzienende functie in het beweegaanbod rond mensen met een beperking.

Wij helpen u op weg om de juist vereniging te vinden. Via de website van Uniek Sporten vindt u alle aangesloten verenigingen die bewegen voor mensen met een beperking aanbieden. 

Naar Uniek Sporten

Zeeland kent een rijk aanbod aan sporten voor deze doelgroep. Maar nog niet elke sport is vertegenwoordigd en ook zijn verschillende doelgroepen nog niet bediend. Wilt u als vereniging aan de slag met een specifiek aanbod voor mensen met een beperking? Dat moedigen we van harte aan! Wanneer u ondersteuning nodig heeft bij het opzetten van dit aanbod, dan kunt u terecht bij de beweegcoach of verenigingsondersteuner van SMWO. Landelijk is er veel informatie te vinden op grenzeloos-actief.nl